Kestoa ja häiriöiden sietoa kohdetyöskentelyyn -koulutuspäivä

5.8.2017

TÄYNNÄ! 

Kohdetyöskentely, eli eläin koskettaa nenällään kohdetta, on perustavaa laatua oleva toiminto. Se on nopea opettaa mille tahansa eläimelle ja sitä on helppo käyttää kaikissa ympäristöissä. Kohdetyöskentelyllä on huomattavan paljon sovelluskohteita. Sen avulla voi opettaa koiralle hyvin paljon uusia asioita, siedättää pelottaviin ympäristöihin, eläimen käsittelyyn ja hoitotoimenpiteisiin.

Koulutuspäivän aikana harjoitellaan opettamaan koirille keston ja häiriöiden lisääminen kuonokosketukseen. Lopulta vain mielikuvitus on rajana siihen, mihin kaikkeen voit kohdetyöskentelyä hyödyntää!

Opetus etenee yksilöllisesti jokaisen koirakon osaamistaso huomioiden ja se tapahtuu tehokkaasti pienessä neljän hengen ryhmissä. Saat myös arvokasta oppia seuraamalla muiden kurssilaisten harjoituksia.

Päivän kestävään koulutukseen osallistuminen edellyttää, että koirasi osaa jo ennestään sujuvan kohdetyöskentelyn eli osaa tarjota kuonokosketusta nopeasti kerta toisensa jälkeen.

Kurssi alkaa klo 9.00 ja päättyy n klo 15.30

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan ennenkaikkea kouluttajan oman ajattelun ja toiminnan muuttamista sekä mekaanisia koulutustaitoja kuten vahvisteiden oikea-aikaista ajoitusta, tiheyttä ja palkkion suuntaa.

Kurssi maksaa:
125 €/koiran kanssa
60 €/kuunteluoppilaalta

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan!