Palautetta asiakkailtamme

 

Väiski tuli meille noin viisikuukautisena löytökoiratarhalta. Pentuaikana sitä ei ole taustasta johtuen koulutettu joten,  mm. hihnakäytös on aina ollut hieman haastavaa. Kävimme useilla eri hihnakursseilla esiintymässä – kävely hihnassa  sujui siis kurssilla aina mallikkaasti, arjessa ei – mutta vasta Jaanan opissa hihnakäytös saatiin kuntoon ja  yhteistyö sujumaan.”

Antti – Vantaa

Perustaidot koirallesi-kurssi sai paljon aikaan minun ja koirani välille. harjoitteiden laatu ja toistojen määrä olivat täysin olleet minulta hukassa. Asioiden yksinkertaistaminen ja ohjaajan toiminnan muuttaminen on kehittänyt ja auttanut koiraani eteenpäin. Kurssi auttoi valtavasti minua näkemään kuinka paljon ristiriitaisia signaaleja olen antanut huomaamattani. Tämän kurssin jälkeen olen jo kaksi kertaa palannut kertaamaan ja vahvistamaan taitojani. Myös koirani taitaa huokaista helpotuksesta kun kaarramme Kangasalalle Tulevaisuudessa näin aion tehdä jatkossakin. Niinkuin kaikessa muussakin asiassa perusasiat ja niiden hallitseminen on kaiken A ja O.

Marja – Helsinki.

Kiitos vielä kun taot järkeä hihnan toiseen päähän

T.ELA – ;D

Käymme päivittämässä koulutustekniikkaa ja koiran oppimispsykologiaa koskevia oppejamme säännöllisesti Joy of Learningissa. Jaana tarjoaa koulutuskerroilla aina jonkin tuoreen näkökulman opetettavaan asiaan, mistä saa intoa treenata sekä omia koiria eri lajeissa että kouluttaa asiakaskoirakkoja uudella tavalla. Ammatillisen osaamisensa lisäksi Jaanalla on kyky kannustaa koulutettaviaan ylittämään itsensä ja yksinkertaistamaan koulutusta niin, että koira ja ohjaaja toimivat tiiminä toisiaan ymmärtäen.

Karita Häkkinen, Eläinpalvelu Niin Kivaa! -Tuusula
Elina Kestilä-Kekkonen, Koirakoulu Hurjat Hurtat” – Vantaa

 

Lue myös Jamin tarina!