Hienosti hihnassa -kurssi

To 9.8, To 16.8, To 23.8  ja To 30.8

TÄYNNÄ! 

Kurssilla harjoitellaan opettamaan koiraa pitämään kontaktia ohjaajaan sekä kulkemaan talutin löysällä. Lisäksi harjoitellaan vastaehdollistamistekniikkaa sekä häiriöiden, kuten ihmisten ja toisten koirien ohittamista.

Opetus etenee yksilöllisesti jokaisen koirakon osaamistaso ja tavoitteet huomioiden. Lisäksi opetus tapahtuu tehokkaasti pienissä neljän hengen ryhmissä!

Kurssi sopii erinomaisesti kaikille niille jotka haluavat oppia ymmärtämään enemmän koiransa käyttäytymistä ja sitä miten koiran ja ihmisen välistä kommunikaatiota voidaan parantaa.

Edeltävät kurssit tai luennot eivät kuitenkaan ole välttämättömiä. Kurssista saa kuitenkin vielä enemmän irti jos on käynyt ensin Perustaidot koirallesi -kurssin. Kurssi sopii erityisen hyvin myös pienten pentujen omistajille!

Kurssi koostuu tehokkaista käytännön harjoituksista, keskusteluista sekä kotitehtävistä. Kaikki kurssi illat alkavat iltaisin klo 18.00 ja ne kestävät noin 2,5-3 tuntia.

Kurssiin sisältyy:

Kirjallinen materiaali sekä neljä (4) tehokasta käytännön harjoituskertaa.
Harjoitukset pitävät sisällään seuraavat läpikäytävät asiat:

Kouluttajan oman ajattelun ja toiminnan muuttaminen (mekaaniset taidot, ajoitus, vahvistetiheys, kriteeri, palkkion suunta sekä harjoitusten suunnittelu). Halutun käytöksen vahvistaminen (ajoitus ja palkkioiden käyttö), Kouluttajan tarvitsemat apuvälineet (hihnan käytön tekniikka), klassinen ja operantti vastaehdollistaminen, siedättäminen ja yleistäminen.

Huom! Nyt voit tilata myös omalle neljän hengen ryhmällesi oman kokonaisen Hienosti hihnassa teemapäivän!

Kurssi maksaa:
180 €/koiran kanssa
90 €/kuunteluoppilaalta
20 €/perheenjäseneltä (ilman koiraa)